NYITÁS HAMAROSAN!
dr.szots.tamas@gmail.com +36205403567 Bonyhád Mikes u. 1./A

Fekete Laura esete

Laura igényes, fiatal hölgy.

Amikor felkereste rendelőnket, kissé szokatlan kérést fogalmazott meg: mivel egész életében úgy érezte, a torlódott fogai elcsúfítják az arcát, azt szerette volna, hogy alul és felül minden fogára héjakat készítsünk.

Ez persze önmagában nem egy extrém kérés, hiszen a héjak pontosan arra valók, amiért Laura szerette volna őket: a fogak formáját és méretét képesek teljesen egységessé, ezáltal harmonikussá, esztétikussá varázsolni. Van azonban egy hátrányuk: mivel a fogzománcból egy vékony réteget el kell csiszolni, hogy helyet képezzünk a héjaknak, a folyamat visszafordíthatatlan. Egy kifejezetten fiatal, egészséges fogú páciens számára semmiképpen nem ez az orvosilag is támogatható megoldás.

Miután hosszabban elbeszélgettünk Laurával arról, milyen mosolyt álmodott meg magának, és miért szánta el magát ilyen drasztikus lépésre, kiderült, hogy valójában minden, amit ő problémának lát, könnyedén kezelhető fogszabályozással, amely elől szerencsére Laura sem zárkózott el!

A kezelés megtervezése után Laurára már csak egy fogkőeltávolítás várt, mielőtt gyönyörű, porcelán fogszabályozó készülékét felragasztottuk. Valamivel több, mint 1.5 évvel később a fogszabályozó kezelés véget ért, Laura pedig úgy döntött, hogy egy diódalézeres fogfehérítéssel teszi fel a koronát az egyébként is igen látványos végeredményre.

Laura életében szemmel látható változást hozott a kezelés, amit a rendelőben is észrevettünk: ahogy haladtunk egyre közelebb az áhított végeredményhez, úgy lett egyre felszabadultabb, mosolygósabb. Fogfehérítése után pedig le sem lehetett törölni az arcáról a széles mosolyt!