NYITÁS HAMAROSAN!
dr.szots.tamas@gmail.com +36205403567 Bonyhád Mikes u. 1./A

Rendelőnkről

Amikor elhatároztam, hogy saját rendelőt nyitok, már voltak elképzeléseim arról, mik azok a magas minőségű szakmai munkát támogató és a páciensek komfortérzetét fokozó jellegzetességek, amelyeket mindenképpen szeretnék megvalósítani. Olyan ingatlan kellett tehát találnom, amely alkalmas mindezek megvalósítására.

Csakhamar szembesültem azzal, hogy az elképzeléseim megvalósítása kisebb vagy nagyobb akadályokba ütközik, ha egy már kiépített ingatlanban próbálom őket kivitelezni. Mivel nem szerettem volna engedni azokból a –számomra alapvető- igényekből, melyek megszülettek a fejemben a rendelő tervezésekor, pláne nem szerettem volna rossz kompromisszumokat kötni, úgy döntöttem, kezembe veszem a dolgot, és magam fogom megtervezni és kiépíteni a rendelőmet. Büszkén mondhatom, hogy sikerült megalkotni egy olyan közeget, ahol magam és a kollégáim számára tartósan motiváló körülményeket teremthetek, a pácienseim pedig egy bizalmat és biztonságot sugárzó rendelőbe jöhetnek gyógyulni vagy éppen szépülni.

Rendelőnkben minden berendezés új, kiválasztásukat szakmai szempontok alapos mérlegelése előzte meg.

Pácienseink kényelme érdekében felszereltük a rendelőt a képalkotó diagnosztikában csúcsminőségűnek számító Vatech PAX I3D CBCT-vel-berendezéssel, mely képes oldalirányú (cephalometriás) felvételek készítésére is, mely a fogszabályozásban alapkövetelmény. Jól lokalizálható problémák esetére mobilröntgen-berendezés is a rendelkezésünkre áll, mellyel 1-2 fogról készíthetünk igen pontos felvételeket. Ezeknek köszönhetően pácienseinknek nem szükséges egy-egy kezelés előtt időpontot kérniük egy másik rendelőbe, hogy elkészíttessék ezeket a felvételeket; így gördülékenyebb, gyorsabb és kényelmesebb feltételeket tudunk biztosítani a kezelések megkezdéséhez.

Vadonat új ezelőegységeink oralkamerával és hozzá kapcsolódó monitorral vannak felszerelve, melyek a modern, minőségi fogorvosi ellátást nagyban segítik, ám korántsem számítanak széles körben elterjedtnek hazánkban. Legújabb büszkeségünk pedig a Pion H1 diódalézer, melyet igen széles körben alkalmazhatunk sebgyógyulások segítésétől kezdve gyökérkezeléseken át egészen a fogfehérítésig. Ahogy jellemzően a hölgyek izgalomba jönnek egy-egy új ruhadarab vásárlása esetén, úgy én engem is különös érzés fog el, ha a rendelőmben történő fejlesztésekkel kapcsolatos vásárlásról van szó. Soha sem szalasztom el az alkalmat, ha egy olyan berendezést vásárolhatok, mellyel a kezeléseim színvonala még magasabb lesz és segíthetek egyszerűbben és gyorsabban megoldani a pácienseim problémáját.

Kényelmes és barátságos várónkban a pácienseink megnyugtató légkörben tölthetik el az időpontjukig hátra lévő időt. A kényelem mellett kiemelt szerepet kap a tisztaság és a higiéniai is, hisz ez alapkövetelménye minden fogászati rendelőnek.