NYITÁS HAMAROSAN!
dr.szots.tamas@gmail.com +36205403567 Bonyhád Mikes u. 1./A

Dr. Szőts Tamás

Bonyhádról származom, itt nőttem fel és ide köt szinte minden gyermekkori emlékem, régi barátságok, örömök és kudarcok egyaránt. Hamar eldöntöttem, hogy orvosi pályára szeretnék lépni, tanulmányaimat a Pécsi Tudományegyetemen kezdtem meg, ahol 2015-ben diplomáztam Cum Laude minősítéssel.

Sok pályatársammal ellentétben, én nem akkor estem szerelembe a fogszabályozással, amikor gyermekkoromban magam is részt vettem a kezelésen: az én esetemben a sorrend fordított volt. Lenyűgözött a fogszabályozás összetettsége és szépsége. Látni, hogyan a alakul át a páciensek élete a mosolyukkal párhuzamosan, igazán inspiráló volt. A fogszabályozás során mosolyokat, arcokat, sorsokat is építünk, amely folyamán gyakran zárkózottból nyitott, félénkből magabiztos személyiségek születnek meg. Az eredmények, amiket láttam, olyan hatást gyakoroltak rám, hogy nem csak a szakvizsgámat tettem le fogszabályozásból, de saját magam is belevágtam a kezelésbe, amit egyetlen percre sem bántam meg!

Amikor lehetőségem nyílt azon gondolkodni, hol és milyen körülmények között folytassam a munkám, komoly döntést kellett hoznom. Elköltözzek egy nagyvárosba, esetleg Budapestre? Ez nyilvánvalóan hatalmas páciensbázissal és a városi élet nyüzsgésével kecsegtetett, számomra azonban vonzóbb volt a másik út.

A fogorvos és a páciense közötti kapcsolat akkor tud jól működni, ha az hosszú távú, kölcsönös együttműködésre és bizalomra épül. Célom, hogy a rendelőmbe belépve a pácienseim ugyanazt a bizalmat és otthonos légkört tapasztalják, mint amit én érzek, ha egy hosszú út után hazaérkezem Bonyhádra.

Tudásomat folyamatosan továbbképzéseken bővítem, rendszeresen járok szakmai kurzusokra és előadásokra. Fontosnak érzem, hogy az emberi kapcsolat mellett a kezelések szakmai színvonala is olyan legyen, hogy pácienseim nyugodtan érezzék magukat a székemben, biztosak lehessenek a minőségi végeredményben. Különösen érdekel a fogszabályozás, ez az a terület, amelyre szakosodtam, így az általános fogmegtartó kezelések mellett ezzel a szolgáltatásfajtával foglalkozom a legtöbbet.